Logo

Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας υπέβαλε μήνυση στους παιδίατρους του Καραμανδάνειου



 
 

Μήνυση κατά των παιδιάτρων του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγική.

Όπως ανακοίνωσε ο Αλ. Κούγιας η εντολέας του που δικάζεται για το θάνατο της Τζωρτζίνας μήνυσε τους γιατρούς του Καραμανδάνειου για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και της ψευδούς βεβαίωσης και της ψευδούς κατάθεσης.

Ο συνήγορος της Ρ. Πισπιρίγκου ζήτησε επίσης από το Δικαστήριο όπου δικάζεται η 34χρονη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας να κλητευθεί η παιδίατρος – καθηγήτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κυρία Αγγελική Καρατζά, αλλά και να αναγνωστεί και η κατάθεση που είχε δώσει κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων.

«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της οποτεδήποτε πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή. Η κατάθεσή της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν», είπε ο Αλ. Κούγιας απευθυνόμενος στην έδρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά