Logo

Πέραμα: Ποινική δίωξη στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 43χρονο



 
 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα από 43χρονο, καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά άσκησε ποινική και στην 28χρονη μητέρα της ανήλικης, εκτός από τον φερόμενο ως δράστη της υπόθεσης.

Ειδικότερα ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική σε βάρος και της μητέρας του θύματος για συνέργεια σε βιασμό ανήλικου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Χθες Πέμπτη ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά όπου ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύθηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του τακτικού Ανακριτή ενώπιον του οποίου αναμένεται να οδηγηθεί ο 43χρονος στις 11 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί.

Κρίσιμα θεωρούνται τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το κορίτσι καθώς και η κατάθεσή του για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο έμενε και εργαζόταν ο Ιρακινός.

Αρχικά, η ανήλικη είχε αναφέρει στη μητέρα της πως ο 43χρονος την χάιδευε στα γεννητικά της όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή ο «Άγγελος» προχώρησε και εσωτερικά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2023 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταία Δικαστικά