Logo

Τύρναβος: Ελεύθεροι με όρους οι 4 ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης



 
 

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Λάρισας οι τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι βίασαν μία 22χρονη κοπέλα το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο.

Πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 16 και 17 ετών που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο, η κοπέλα αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση- και έναν 14χρονο, που κατηγορείται για συνέργεια. Ο τελευταίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ οι άλλοι τρεις τέθηκαν υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η 22χρονη ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί τους με τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι υπεράσπισης θα ζητήσουν ψυχιατρική γνωμάτευση για την 22χρονη καθώς υποστηρίζουν ότι δεν προκύπτει νοητική υστέρηση.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σημειώνεται ότι η 22χρονη εξετάστηκε και από τον αρμόδιο ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εξετάστηκε από γυναικολόγο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραββαρίτη, που πραγματοποίησε την εξέταση, δεν βρέθηκαν εμφανείς κακώσεις στην 22χρονη που παραπέμπουν σε βιασμό. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά