Logo

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 44χρονος Νορβηγός ο οποίος κατά τη διέρκεια φιλονικίας δολοφόνησε με μαχαίρι 32χρονο αστυνομικό και τραυμαάτισε τον συνομίληκο κουμπάρο του, σε μπαρ, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου.

Απολογούμενος ο 44χρονος, που διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί στη ζωή μου σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πολλοί για την εμφάνισή μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε», φέρεται να είπε κατά την απολογία του.

Όσον αφορά το μαχαίρι παλάμης με το οποίο τέλεσε τις πράξεις του, κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι το κουβαλάει μαζί του για αυτοάμυνα. Δήλωσε δε, μετανιωμένος για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αστυνομικού. «Το μαχαίρι το είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση. Μετανιώνω για όλα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Ο κατηγορούμενος μέσω του συνηγόρου του υπέβαλε αίτημα για να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

Ο 44χρονος διαμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελαυταία χρόνια αστην Ελλάδα και του χορηγείται επίδοιομα από το Νορβηγικό κράτος λόγω ψυχικής ασυθένειας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-12-2023 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά