Logo

Αράχωβα: Κατεπείγουσα έρευνα για την «υπόθεση Όλιβερ» ζητά η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου



 
 

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα, ζήτησε η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λειβαδιάς.

Με τις παραγγελίες της η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να εξετάσουν το ενδεχόμενο «τυχόν τελέσεων αυτεπαγγέλτων διωκομένων αξιοποίνων πράξεων» για τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι δύο παραγγελίες

«1)Προς

κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς

Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από την διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομο Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ΄ αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συνημμένα σας υποβάλλομε δύο έγγραφα: α) δημοσίευμα-καταγγελία του δικηγόρου Αντωνίου Ζαπάντη.

β) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Protothema.gr με θέμα: «Αράχωβα: Με παραίτηση απειλεί ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ – Καταγγέλλει καθυστερήσεις και διαρροές».

Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά.

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναστασία Μασούρα

Κοινοποίηση: κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

2)Π ρ ο ς

κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς

Παρακαλούμε όπως διενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα. Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά.

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναστασία Μασούρα

Κοινοποίηση: κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2024 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταία Δικαστικά