Logo

Μαστροπεία στον Κολωνό: Ο Μίχος παραδέχτηκε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη



 
 

Στο Εφετείο διεξάγεται από σήμερα η μεγάλη δίκη των 26 υπόπτων για το κύκλωμα μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης στον Κολωνό.

Η δίκη ξεκίνησε με την εξέταση της πρώτης μάρτυρος, της θείας της 13χρονης σήμερα ανήλικης, που πρώτη θυμίζουμε πριν από 15 μήνες κατήγγειλε τη φρίκη που ζούσε αυτό το παιδί επί τέσσερις μήνες στα χέρια των κακοποιών της.

Νωρίτερα, πριν ξεκινήσει η κατάθεση της θείας, οι δικηγόροι των κατηγορούμενων υπέβαλαν αίτημα προς το δικαστήριο να γίνουν συμπληρωματικές ερωτήσεις στο 13χρονο θύμα. Σημειώνεται ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με φυσική κατάθεση του παιδιού στο δικαστήριο. Απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία ένας ανήλικος να καταθέτει σε μια δίκη αυτό που μπορεί να γίνει είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία ψυχολόγου, το παιδί να απαντήσει σε προσυμφωνημένες ερωτήσεις. Οι απαντήσεις θα καταγραφούν, θα βιντεοσκοπηθούν και μετά οι απαντήσεις του θα διαβαστούν από το δικαστήριο.

Μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου έλαβε το λόγο συνήγορος που εκπροσωπεί τον βασικό κατηγορούμενο, τον 54χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στον Κολωνό, ο οποίος υποστηρίζει ότι αποδέχεται την πράξη της σεξουαλικής κακοποίησης στην ανήλικη, την ονομάζει «σεξουαλική συνεύρεση», αρνείται τον βιασμό και την κατηγορία της μαστροπείας.

Επίσης έλαβε το λόγο ο συνήγορος της 38χρονης κατηγορούμενης μητέρας της ανήλικης, που είπε ότι παραδέχεται ότι έστελνε εκβιαστικά μηνύματα στον βασικό κατηγορούμενο προκειμένου να της δώσει χρήματα. Αρνείται όμως τις δύο βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, της διακεκριμένης μαστροπείας αλλά και της διακεκριμένης διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-1-2024 από directNEWS.gr πηγή: ertnews.gr


Τελευταία Δικαστικά