Logo

Κολωνός: Την ενοχή του Ηλία Μίχου για 4 αδικήματα πρότεινε η εισαγγελέας - Ζήτησε την απαλλαγή του για τον βιασμό της 12χρονης



 
 

Να κηρυχθεί ένοχος ο Ηλίας Μίχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας.

Αντίθετα, πρότεινε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Εξάλλου η εισαγγελέας Μαρία-Ελένη Νικολού πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη η μητέρας της 12χρονης για τα εξής αδικήματα:

-μαστροπεία (εξώθηση και διευκόλυνση) με την μορφή αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά.

- μαστροπείας μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα. Και τα δυο με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης

-πορνογραφία ανηλίκων (διανομή του υλικού της ανήλικης) σε συγκατηγορουμένους.

Η εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή της σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για τους υπόλοιπους 24 κατηγορούμενους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-3-2024 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά