Logo

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για το θάνατο της Τζωρτζίνας - Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη [βίντεο]



 
 

Ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κρίθηκε ομόφωνα από το Δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή της και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11.4.2021.

Το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση επέβαλε στην κατηγορούμενη την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

«Το δικαστήριο κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11/4/2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29/1/2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Αλέξης Κούγιας: «Μη αναμενόμενη απόφαση πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο».

Για «τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο» έκανε λόγο ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι εξεπλάγη από την απόφαση καθώς ήταν πεπεισμένος για την αθωότητα της γυναίκας, παρόλα αυτά σέβεται το αποτέλεσμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας ενώ πρόσθεσε: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2024 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά