Logo

Στην ανακρίτρια ο 52χρονος γυναικολόγος - Κατασχέθηκαν εκατοντάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων



 
 

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 52χρονος γνωστός γυναικολόγος, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και απολογείται ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας για το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της υπόθεσης, κατά την κατ’ οίκον έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, στις οποίες εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία με παράνομο πορνογραφικό υλικό που φέρεται να απεικονίζει σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, ακόμη και παιδιών ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, έπειτα από ενημέρωση των ελληνικών αρχών από τις αμερικανικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν διενεργήσει σχετική έρευνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να διακινούσε αρχεία με παράνομο υλικό.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών και εξετάζουν ενδελεχώς τα αρχεία που εντοπίστηκαν. Ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι κατείχε το συγκεκριμένο υλικό αποκλειστικά για προσωπική του χρήση.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση και το ενδεχόμενο προφυλάκισής του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2026 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ


Τελευταία Δικαστικά