Στη φυλακή οδηγείται ο γυναικολόγος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη (08/10) με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση, μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας.
Ο 52χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία, αναφέροντας «δεν γνώριζα την ύπαρξη του υλικού στα ψηφιακά μου μέσα».
Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του γυναικολόγου έγινε, μετά από ενημέρωση των ελληνικών Αρχών από τις αμερικανικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν διενεργήσει σχετική έρευνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να διακινούσε αρχεία με παράνομο υλικό.
Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών και εξετάζουν ενδελεχώς τα αρχεία που εντοπίστηκαν. Ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι κατείχε το συγκεκριμένο υλικό αποκλειστικά για προσωπική του χρήση.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2026 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ