Logo

Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον Άκη Τσοχατζόπουλο



 
 

tsoxatzopoulosΝέα αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τις μίζες στα εξοπλιστικά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Οι συνήγοροί του αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο το προχωρημένο της ηλικίας του (77 ετών)...

αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στα μάτια του, ενώ παρουσιάζει και εγκεφαλική ατροφία) ζητώντας την αποφυλάκισή του, ακόμα και με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι).

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητώντας τον λόγο είπε:

«Είναι αποδεδειγμένες για σας αυτές οι κατηγορίες; Είμαι παντελώς αθώος, τίποτα δεν με αφορά από όλες τις κατηγορίες που έχουν ειπωθεί! Οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού είναι απαράδεκτες. Ο Κορυδαλλός έχει καταρρεύσει δεν υπάρχουν συνθήκες ασφαλούς διαμονής για συγκεκριμένους κρατούμενους, ενώ, αντίθετα υπάρχει ευνοϊκή, επιλεκτική μεταχείριση για άλλους. Σήμερα συνέβη ένα ακόμα επεισόδιο, πήγα στους γιατρούς να πάρω βεβαιώσεις και όταν γύρισα είχε φύγει η κλούβα. Έρχονται στιγμές που δημιουργούνται επεισόδια, κακομεταχείριση όπως πριν λίγες εβδομάδες».

Σημειώνεται, ότι παρούσες σήμερα στο Δικαστήριο ήταν η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του Αρετή Τσοχατζόπουλου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά