Logo

Συγκλονίζει η κατάθεση του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη για τη μικρή Άννυ: Ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισαν



 
 

anny 23-9-2016Συγκλονίζει η κατάθεση στη δίκη για τη δολοφονία της μκρής Άννυς, του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος, ότι η 4χρονη τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή. Όπως είπε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου...

ο κ. Καρακούκης, είναι πεπεισμένος κατά 95% για το σενάριο αυτό, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς του αίματος του κοριτσιού στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα.

Σοκαρισμένοι ακόμα και ο κ. Καρακούκης σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής για τον βρασμό του πτώματος της 4χρόνης μετά τον τεμαχισμό ανέφερε : «Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μια γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου...».

Πρόεδρος  Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;

Μάρτυρας: Ναι κ. πρόεδρε, μπορεί ναι μεν να πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κανει διάσπαρτες κύλιδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι εν ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι εν ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος δεν θα εκτιναχθεί.

Πρόεδρος: Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;

Μάρτυρας: Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή.

Πρόεδρος: Αν ο τεμαχισμός έγινε λίγα λεπτά μετά το θάνατο, θα υπήρξε πάλι πίεση;

Μάρτυρας: Όχι. Κατά την διάρκεια του τεμαχισμού δε θα μπορούσε να φωνάξει το παιδί.

Ο κ. Καρακούκης μάλιστα τόνισε στην κατάθεση του πως όταν πρόκειται για ένα παιδάκι σε τόσο μικρή ηλικία ο τεμαχισμός δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Περίπου μία με μιάμιση.

Εισαγγελέας: Ο τεμαχισμός σε ποσό χρόνο τελείται, γίνεται με απλό μαχαίρι;

Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ό,τι φαίνεται. Έχουμε περιστατικά αποκεφαλισμού που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι είναι πολύ πιο εύκολος, σε έναν μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας. Για ένα παιδάκι τριών ετών άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση. Σε περίπτωση αποκεφαλισμού δεν θα υπήρχε τόσο αίμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά