Logo

Μάρτυρας: Δολοφονική η επίθεση της Χ.Α. κατά του ΠΑΜΕ στο Πέραμα



 
 

dikh xa 22-11-2016Για «δολοφονική επίθεση» της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, που είχε στόχο το Συνδικάτο μετάλλου «για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα», έκανε λόγο στην κατάθεσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο μάρτυρας Δημήτρης Διαμαντάκης. Μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκαν...

μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, ο μάρτυρας ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν έχει σχέση με την Ζώνη, εξιστόρησε όσα συνέβησαν στον ίδιο και τους συντρόφους του λίγη ώρα μετά την συνάντησή τους έξω από την πύλη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης για να κάνουν αφισοκόλληση ενόψει του φεστιβάλ του κόμματος.

Όπως είπε στο δικαστήριο, δύο ομάδες των περίπου 25 ατόμων που βγήκαν από τα στενά και τους περικύκλωσαν, έδρασαν συντονισμένα και «άρχισαν να μας κοπανάνε όλοι μαζί». Όπως ισχυρίστηκε, η επίθεση είχε διάρκεια περίπου 4 λεπτών και εκτίμησε πως οι δράστες ίσως να έφυγαν, αφού χτύπησαν σφοδρά τον Σωτήρη Πουλικόγιαννη «γιατί νόμιζαν πως πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν ο τίτλος του ως προέδρου του Συνδικάτου».

Ο μάρτυρας κατέθεσε επίσης πως η επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτήν που είχε δεχθεί μία βδομάδα μετά ο Παύλος Φύσσας, ενώ χαρακτήρισε την στάση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά από το συμβάν «απαθέστατη».

Η κατάθεση του μάρτυρα θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά