Logo

Την Τρίτη η απολογία του συλληφθέντα για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα [βίντεο]



 
 

paidopsyx anakritis 31-12-2016Για την Τρίτη το μεσημέρι πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 39χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί ως δράστης της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου. Κατά την προσαγωγή του...

στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει οποιαδήποτε κουβέντα. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας.

Ο δικηγόρος του, από την πλευρά του, δεν έκανε δηλώσεις και παρέπεμψε στην απολογία του πελάτη του την ερχόμενη Τρίτη.

Αντίθετα έγινε γνωστό ότι λίγη ώρα πριν από την προσαγωγή του 39χρονου στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση. Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι της γυναίκας αλλά και τα νύχια της, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

βίντεο, φωτο: lamiareport.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-12-2016 από directNEWS.gr πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικά θέματα:

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


Τελευταία Δικαστικά