Logo

Ποινή φυλάκισης 5 ετών για φοροδιαφυγή στην Τζούλια Αλεξανδράτου



 
 

aleksandratou 10-1-2017Αντιμέτωπη με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και με τη Δικαιοσύνη έφερε τη Τζούλια Αλεξανδράτου η πρώτη της ερωτική ταινία με τον Γάλλο πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ. Η ταινία αρχικά είχε πλασαριστεί ως sex tape που διέρρευσε, ωστόσο το ΣΔΟΕ προχώρησε σε έλεγχο καλώντας για εξηγήσεις την Τζούλια αλλά και...

την εταιρεία παραγωγής Sirina. Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριζε πως επρόκειτο για προσωπικές στιγμές, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου ύψους 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» τη Δευτέρα εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση, με την κατηγορούμενη να μην είναι παρούσα και να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρξε πρόθεση φοροδιαφυγής.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ καταθέτοντας είπαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της για το DVD και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ΄όλα νόμιμος, ενώ και ο ιδιοκτήτης της Sirinα κατέθεσε ως μάρτυρας.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης  πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε όλη αυτή η περιπέτεια και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα του Μένιου Φουρθιώτη. Το μοντέλο συγκεκριμένα, είπε για τον πρώην συνεργάτη της: «Εκείνος με έμπλεξε, με έβαλε τότε να πω ψέματα και να υπογράψω κιόλας! Εγώ δεν ήξερα καν τι υπέγραφα εκείνη τη στιγμή. Θα του κάνω μήνυση γι΄ αυτό».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά