Logo

Εμπόδισαν την είσοδο συμβολαιογράφων στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας [φωτο]



 
 

eirhnodikeio pleisthriasmoi 25-1-2017Δεκάδες άτομα βρέθηκαν και αυτή την Τετάρτη το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς. Αυτή τη φορά, απλοί πολίτες και μέλη οργανώσεων δημιούργησαν ένα ανθρώπινο τείχος ακριβώς μπροστά από τις αίθουσες στις οποίες θα διεξάγονταν...

οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί,  εμποδίζοντας με τον τρόπο αυτό την είσοδο των συμβολαιογράφων.

Οι συγκεντρωμένοι, μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» του ΕΠΑΜ, της ΛΑΕ και αριστερών οργανώσεων άπλωσαν πανό, φώναξαν συνθήματα  όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και να «φύγουν τώρα τα κοράκια» κατάφεραν να αναβάλουν για άλλη μια φορά τους πλειστηριασμούς που επρόκειτο να γίνουν σήμερα Τετάρτη. Με ειρηνικό τρόπο τρόπο ζήτησαν από συμβολαιογράφους αλλά και από υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από τους χώρους του Ειρηνοδικείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι για σήμερα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας είχαν είχαν προγραμματιστεί 15 πλειστηριασμοί, ενώ συνολικά στα Ειρηνοδικεία της Αττικής θα πραγματοποιούνταν 32.

eirhnodikeio pleisthriasmoi4 25-1-2017

 

Από τους 15 πλειστηριασμούς  που επρόκειτο να γίνουν στις αίθουσες του Ειρηνοδικείου στην οδό Λουκάρεως, οι τρεις ήταν από τράπεζες προς ιδιώτες, με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να επισπεύδουν την εκποίηση  δύο κατοικιών και ενός οικοπέδου.

eirhnodikeio pleisthriasmoi5 25-1-2017

eirhnodikeio pleisthriasmoi3 25-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά