Logo

Αγροτοσυνδικαλιστές καλούνται ως ύποπτοι για τις κινητοποιήσεις του 2016 στα Τέμπη [έγγραφο]



 
 

tempi kinhtopoihseis 8-3-2017Κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τις περυσινές κινητοποιήσεις στα Τέμπη, έλαβαν τις τελευταίες ημέρες αγροτοσυνδικαλιστές του νομού Λάρισας. Οι συγκεκριμένοι αγρότες καλούνται να παράσχουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για τη διάπραξη του αδικήματος...

της παρακώλυσης συγκοινωνιών, καθώς, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται, φέρονται ότι ηγήθηκαν των κινητοποιήσεων του 2016. 

Ήδη, την Τρίτη  εμφανίστηκαν στην τροχαία αυτοκινητοδρόμων 4 αγροτοσυνδικαλιστές μεταξύ των οποίων και ο Φ. Τραγάκης, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να εμφανιστούν και άλλοι συνδικαλιστές μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών Χρ. Σιδερόπουλος.

Οι συνδικαλιστές που εμφανίστηκαν την Τρίτη ζήτησαν και πήραν αντίγραφα της δικογραφίας,  ενώ έλαβαν  και προθεσμία δύο ημερών για να συντάξουν τις έγγραφες εξηγήσεις τους.

Όπως σχολιάζει το paidis.com, ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγροτοσυνδικαλιστών έρχεται σε μία στιγμή που έληξαν και οι φετινές κινητοποιήσεις ενώ έρχονται και ως απάντηση στα όσα υποστήριζε η κυβέρνηση περί αποποινικοποίησης των αγροτικών αγώνων.

tempi kinhtopoihseis dikografia 8-3-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά