Logo

Καβάλα: Αθωώθηκαν ομόφωνα δύο άντρες που κατηγορούνταν για το βιασμό 21χρονης



 
 

Τdikastiko megaro kavalas 6-4-2017ο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας έκρινε ομόφωνα αθώους δύο άντρες, ηλικίας 35 ετών και 29 ετών, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί στο εδώλιο με την κατηγορία ότι τον Φεβρουάριο του 2015 βίασαν μια 21χρονη φοιτήτρια, η οποία εργαζόταν σε μπαρ της Ξάνθης. Την απαλλαγή απο τις κατηγορίες...

των δύο ανδρών  ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας, Αθηνά Κωνσταντινίδου. Όπως αναφέρει το maxitisthrakis.blogspot, η εισαγγελική λειτουργός στηρίχθηκε κατά την αγόρευσή της, κυρίως, στην κατάθεση του Ιατροδικαστή Ν. Κιφνίδη που δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού ή βίας και κατέληξε σε  αθωωτική πρόταση, αφού δεν αποδείχτηκε το αδίκημα του βιασμού, που είχε αποδοθεί στους δυο κατηγορούμενος.

Η νεαρή κοπέλα υποστήριξε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Φεβρουαρίου 2015 οι δυο άντρες εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της και την οδήγησαν στο σπίτι του 35χρονου, όπου την προέτρεψαν σε χρήση κάνναβης και στη συνέχεια την εξανάγκασαν σε ερωτική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δύο ανδρών βρέθηκαν και κατασχέηκαν 20 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 

Το δικαστήριο δεν πείστηκνε από τους ισχυρισους της νεαρής γυναίκας και κατέληξε  σε αθωωτική κρίση. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά