Logo

Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και Νίκου Μίχου για την επίθεση στο «Συνεργείο»



 
 

Αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου 2017, λόγω παρέλευσης του ωραρίου,  η δίκη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και Νίκου Μίχου και άλλων επτά ατόμων που φέρονται ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης   στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο» στις 10/7/2013. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις που έχουν που έχουν συσχετιστεί στη  μεγάλη δικογραφία σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Η δικογραφία για την επίθεση  που θα εκδικαστεί από το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας περιλαμβάνει τα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της οπλοφορίας. Επτά κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις, ενώ οι δύο χρυσαυγίτες βουλευτές, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος, κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στις δύο πρώτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά