Logo

Εισαγγελική έρευνα για να εντοπιστούν αυτοί που οδήγησαν στον θάνατο τον οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου



 
 

Εισαγγελέας παρενέβη για την υπόθεση του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος  έφυγε από τη ζωή αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να ξεφύγει από κουκουλοφόρους στην οδό Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα, ο  προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση (έρευνα) από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης.

Ο κ Τσόγκας, αναλυτικότερα, στην έγγραφη παραγγελία του,  ζητεί να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 27 Απριλίου, την ώρα που ο 24χρονος επέστρεφε από τον ημιτελικό κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Εκείνη την ώρα, ομάδες αγνώστων που έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη επιτέθηκαν σε μικρές ομάδες οπαδών του "Δικεφάλου του Βορρά", τραυματίζοντας τρεις εξ' αυτών, δύο 21χρονους και έναν 35χρονο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά