Logo

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο βιαστής της Δάφνης



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος που κατηγορείται για τον βασανισμό και την σεξουαλική κακοποίηση της 20χρονης φοιτήτριας στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Ο Κοντζιλέλος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και βαριά σωματική βλάβη.

Σημειώνεται, ότι με εισαγγελική διάταξη δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, καθώς ερευνάται αν υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα του 52χρονου.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διορισμένος αυτεπαγγέλτως συνήγορός του, Ελευθέριος Ειρηνάκης, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε ήταν με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό συμπλήρωσε, όπως υποστηρίζει ο πελάτης του, μπορεί  να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την Τρίτη κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος με ανάρτηση του στα social media, πότε και από ποιον του χορηγήθηκε.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2017 από directNEWS.gr

 

σχετικά θέματα:


Τελευταία Δικαστικά