Logo

Εισαγγελική έρευνα για περίεργες αποφάσεις του Εφετείου Πατρών



 
 

Έρευνα για πιθανές αξιόποινες πράξεις δικαστών του Εφετείου Πατρών, διέταξε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης. Οι δικαστές ελέγχονται για την εμπλοκή τους σε περίεργες δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Documento τον περασμένο Φεβρουάριο (διαβάστες εδώ).

Την έρευνα ανέλαβε ο γνωστός εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Γρηγόριος Πεπόνης, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, είχε διατελέσει Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος και είχε χειριστεί κατά το παρελθόν πολύ σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς.

Στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας κλήθηκαν από τον κ. Πεπόνη και κατέθεσαν σε αυτόν για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δημοσιογράφοι του Documento Στέλιος Βορίνας και Μάκης Νοδάρος .

Ο τελευταίος κατέθεσε χθες στον κ. Πεπόνη πάνω από δύο ώρες ενώ παρέδωσε σε αυτόν σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως το ρεπορτάζ του. Αναφερόμενος στο θέμα της έρευνας ο κ. Πεπόνης ανέφερε κατηγορηματικά ότι για όλες τις υποθέσεις που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento αλλά και για τα υπόλοιπα στοιχεία που παρέδωσε ο Μάκης Νοδάρος, θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και έρευνα σε βάθος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο Εφετείο Πατρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2017 από directNEWS.gr πηγή:apokalypseis


Τελευταία Δικαστικά