Logo

“Μπλόκο” στους συμβολαιογράφους στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης [βίντεο]



 
 

Μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς μπλόκαραν την Τετάρτη την είσοδο του Ειρηνοδικείου της Θεσσαλονίκης. Τα μέλη του συντονισμού σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα με σκοπό να μην αφήσουν κανένα συμβολαιογράφο να εισέλθει στην αίθουσα και να μην επιτρέψουν να διενεργηθεί κανένας πλειστηριασμός.

Στη συνέχεια τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων απέκλεισαν και την πίσω είσοδο του δικαστικού Μεγάρου, από όπου προσπάθησε να μπει η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά.

Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδό της και παράλληλα της ζήτησαν να  αποχωρήσει από τον χώρο, έτσι ώστε να μην διενεργηθεί κανένας πλειστηριασμός.

Στο σημείο βρίσκονταν  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά, κανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε και σήμερα στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Όπως αναφέρει το thestival, τα μέλη του Συντονισμού, αφού δημιούργησαν την ανθρώπινη αλυσίδα και δεν επέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων στο Ειρυνοδικείο Θεσσαλονίκης, παρέμειναν μέχρι τις 17:00 και στη συνέχεια αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού για την ερχόμενη Τετάρτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά