Logo

Πάτρα: Στη φυλακή οι γονείς που κατηγορούνται για κακοποίηση του παιδιού τους - Εμπλέκουν τρίτο πρόσωπο



 
 

Ένταση επικράτησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας μόλις έγινε γνωστό ότι οδηγούνται στις φυλακές οι γονείς που κατηγορούνται πως κακοποίησαν βάναυσα το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι τους. Κάποιοι συγγενείς, κυρίως του πατέρα, όταν έμαθαν ότι ανακριτής και εισαγγελέας αποφάνθηκαν υπέρ της προφυλάκισης των κατηγορουμένων άρχισαν να φωνάζουν πως είναι αθώος, με τους αστυνομικούς να τους απωθούν.

Οι συγγενείς του πατέρα  πήγαν και έξω από το Τμήμα Μεταγωγών στη Γούναρη και Ιωαν. Βλάχου, όπου κρατούνται οι δύο προφυλακισθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, ο 27χρονος πατέρας και η 19χρονη μητέρα, που απολογήθηκαν την Πέμπτη μετά από προθεσμία που είχαν λάβει, δήλωσαν στον ανακριτή αθώοι για την κακοποίηση του παιδιού τους. 

Οι δύο  νεαροί "γονείς", μάλιστα, φέρονται ότι απολογούμενοι πιθανότατα ενέπλεξαν στην υπόθεση τρίτο πρόσωπο.εναντίον του οποίου, προς το παρόν, δεν ασκείται δίωξη για κακοποίηση.

Το  7 μηνών κοριτσάκι είχε μεταφερθεί το βράδυ του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία βοήθεια" από τους γονείς του, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες και καψίματα τα οποία είχαν προκαλέσει οι ίδιοι.

Στη συνέχεια το μωρό διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο,όπου και παραμένει νοσηλευόμενο, ενώ οι γονείς του ηλικίας 19 και 27 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, από Αστυνομικούς του Β΄Α.Τ Πάτρας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Σημειώνεται, ότι το περιστατικό βίας  φέρεται να έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά