Logo

Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τα παιδιά έξω από το Πολυτεχνείο [φωτο]



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων ο 20χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος από τη Γεωργία που οδηγούσε το όχημα, το οποίο το πρωί της Πέμπτης παρέσυρε και σκότωσε  μία 19χρονη και έναν 20χρονο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο των Κουνουπιδιανών στο Ακρωτήρι Χανίων, έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

O νεαρός οδηγός εμφανίστηκε σοκαρισμένος τη Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων και απολογήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη συγκοινωνιών και για παραβίαση του άρθρου 84 του ΚΟΚ, αφού δεν είχε αναγνωρισμένο από την ΕΕ δίπλωμα οδήγησης.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο οδηγό με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του σε οικείο αστυνομικό τμήμα. 

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Κώστας Γκαζής, μιλώντας στο zarpanews.gr, μετέφερε την «οδύνη και την συντριβή του 20χρονου και της οικογένειάς του για το συμβάν» και εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους τους στις οικογένειες των θυμάτων. «Επιλέγουμε συνειδητά να κάνουμε αυτήν την δήλωση τώρα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας» προσέθεσε ο κ. Γκαζής, τονίζοντας πως το περιεχόμενο της είναι αληθινό και όχι ένα «φθηνό παιχνίδι» με την δικαιοσύνη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-8-2017 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά