Logo

Στο αρχείο η δικογραφία για τις παρακολουθήσεις του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ



 
 

Δεν στοιχειοθετούνται οι καταγγελίες για δίκτυο παρακολουθήσεων και συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ στον Περισσό κατέληξε η εισαγγελέας πρωτοδικών. Η δικογραφία οδεύει προς το αρχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εισαγγελέας Βάια Ακριβού κατέληξε στο ότι οι καταγγελίες δεν στοιχειοθετούνται κι έτσι έστειλε τον φάκελο της υπόθεσης στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο για την αρχειοθέτηση.

Στο πόρισμά της η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ζητά να μπει στο αρχείο η υπόθεση, καθώς η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών δεν διαπίστωσε παραβίαση του απορρήτου.

Η εισαγγελέας σημειώνει ωστόσο ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε προς εξακρίβωση των στοιχείων των χρηστών, έδειξε παραποιημένη προέλευση τηλεφωνημάτων με συνέπεια ο εντοπισμός των καλούντων να είναι δυσχερής έως αδύνατος.

Τέλος, η κ. Ακριβού καταλήγει ότι από τα υπόλοιπα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν προέκυψε πως τα τηλεφωνήματα αυτά ήταν απειλητικά, συνεπώς το μόνο αδίκημα είναι εκείνο της έργω εξύβρισης που διώκεται κατόπιν μήνυσης του θιγούμενου, η οποία εν προκειμένω δεν έχει γίνει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2017 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταία Δικαστικά