Logo

Στη φυλακή η 27χρονη για τη δολοφονία της Κινέζας στον Άγιο Παντελεήμονα



 
 

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 27χρονη με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη και ομολόγησε ότι σκότωσε τη 48χρονη Κινέζα πριν από ένα μήνα στον Άγιο Παντελεήμονα, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σε δήλωσή του ο συνήγορός της Γιάννης Φορτώμας υποστήριξε μεταξύ των άλλων: «Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε η εντολέας μου, μητέρα ενός 6χρονου αγοριού επιδεικνύοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν ελαφρυντικά».

Η κατηγορουμένη φέρεται να υποστήριξε ότι από την περίοδο που συνδέθηκε ερωτικά με ιδιοκτήτη καταστήματος της περιοχής, αντιμετώπισε σκηνές ζήλιας από τη 48χρονη.

Για την μέρα της δολοφονίας, ισχυρίστηκε ότι είχε συναντήσει τυχαία την 48χρονη, η οποία την κάλεσε σπίτι της για να μιλήσουν, αλλά όταν μπήκε μέσα, το θύμα κλείδωσε την πόρτα και της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει η κατηγορούμενη, όταν το θύμα την έπιασε από το λαιμό, εκείνη πήρε ένα σίδερο και τη χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια, αφού είδε ότι δεν ανέπνεε, έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι. Με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο. Φεύγοντας πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά