Logo

Ασφαλίστρια καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών



 
 

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και εξαετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Β. Αιγαίου, πρώην ασφαλίστρια, που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η κατηγορούμενη, που εκπροσωπούσε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία στη Χίο, έπεισε τουλάχιστον 154 άτομα να επενδύσουν τις οικονομίες τους στη «μαύρη αγορά» προκειμένου να έχουν μεγαλύτερα κέρδη.

Έτσι τα θύματα της εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους, χωρίς νόμιμα παραστατικά με αποτέλεσμα στο τέλος όχι μόνο να μην αποκομίσουν κέρδη αλλά να χάσουν και το κεφάλαιό τους.

Στην απολογία της η πρώην ασφαλίστρια παραδέχθηκε ότι έπαιρνε τα χρήματα από πελάτες της τα οποία επένδυσε σε διεθνείς «μαύρες» αγορές, όταν όμως τα κέρδη έπαψαν να υπάρχουν αναγκάστηκε να μεταφέρει χρήματα από τον έναν πελάτη της στον άλλον, μέχρι που έχασε τον έλεγχο της κατάστασης.

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, αφού η έφεσή της δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-12-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά