Logo

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλαβε προθεσμία δια πληρεξούσιου δικηγόρου από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα



 
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται μετά τις γιορτές να δώσει εξηγήσεις  στην εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα,  η οποία τον έχει καλέσει ως ύποπτο διάπραξης αδικημάτων στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει για την τέλεση κακουργημμάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».

Σήμερα Πέμπτη ενώπιον της κ. Τζίβα εμφανίστηκε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος ζήτησε για λογαριασμό του εντολέα του να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας καθώς και να του δοθεί προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του (ανωμοτί κατάθεση).

Το αίτημα έγινε δεκτό και έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα υποβάλει τις εξηγήσεις του μετά τις γιορτές, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του συνηγόρου του.

Προθεσμία αναμένεται να ζητούσουν και οι τρεις  συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι, όπως αναφέρει το zougla.gr, έχουν κληθεί για τις 28 Δεκεμβρίου ως ύποπτοι διάπραξης αδικημάτων για την υπόθεση της μεταφοράς 3 τόνων ηρωίνης με το «Noor 1».

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για τους Νίκο Συντυχάκη, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας συμφερόντων Μαρινάκη «Capital», Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη δικηγόρο και Ηλία Τσακίρη ναυτασφαλιστή.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η εισαγγελέας, Ειρήνη Τζίβα, έχει λάβει απαντήσεις στο αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αρχές του Ντουμπάι, οι οποίες έχουν στείλει τραπεζικά έγγραφα και άλλα στοιχεία σχετικά με εμβάσματα και χρηματικά ποσά που φέρονται να διακινήθηκαν παρανόμως.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά