Logo

Μετ' εμποδίων η διεξαγωγή της δίκης του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα



 
 

Ο επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Αγγλούπας κάθισε το πρωί της Δευτέρας στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, προκειμένου να δικαστεί για τον πυροβολισμό, το Νοέμβριο του 2011, σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη, αδελφής του γνωστού μοντέλου Όλγας Φαρμάκη, με την οποία διατηρούσε τότε ερωτική σχέση.

Η σφαίρα από το όπλο του κατηγορουμένου είχε καρφωθεί στην κοιλιά της Γωγώς Φαρμάκη, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή μετά από μακρά νοσηλεία. 

Η Όλγα Φαρμάκη, που είναι αυτόπτης μάρτυρας του τραυματισμού της αδελφής της. είναι απούσα από τη δίκη, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο συμμετέχοντας στο «Survivor».
«Η συγκεκριμένη μάρτυρας απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό», ενημέρωσε ο δικηγόρος της Όλγας Φαρμάκη το δικαστήριο. 

«Υπάρχει μια βαρύτατη κατηγορία κύριε συνήγορε και οι μάρτυρες πρέπει να σέβονται το δικαστήριο και να έρχονται. Εδώ απουσιάζουν τουλάχιστον 4 με 5 μάρτυρες», είπε ο εισαγγελέας. 

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, γιος ιδιοκτήτη γνωστών εταιριών γυναικείας ένδυσης, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και στην υπόθεση της σπείρας των Ρομά που «άδειασαν» δεκάδες σπίτια επωνύμων, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοχρησία.

Ο ίδιος αρνείται το αδίκημα που του αποδίδεται και ισχυρίζεται ότι ενώ πήγαινε να βγάλει από το σακάκι του το πιστόλι που κατείχε νόμιμα, αυτό εκπυρσοκρότησε.

Το θύμα, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική, μετά τον τραυματισμό της στην κοιλιά, είχε υποστηρίξει  κατά την προδικασία πως ο Αλέξανδρος Αγγλούπας την πυροβόλησε από πρόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με το που τον είδα να έρχεται βίαια προς το μέρος μου, φοβήθηκα πολύ και άρχισα να ανεβαίνω τρέχοντας τη σκάλα προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτός με ακολούθησε κυνηγώντας με και πίσω του ήταν η Όλγα. Κάθισα στο κεφαλάρι του κρεβατιού μαζεμένη από τον φόβο μου και με σκυμμένο το κεφάλι. Μου ζήτησε ξανά το σκυλί μου, τη Ζιζέλ, και, όταν αρνήθηκα ξανά, με πυροβόλησε. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα τον Αγγλούπα να κρατάει όπλο και να σημαδεύει και κοιτώντας είδα την κοιλιά μου γεμάτη αίματα».

Όμως, σήμερα φαίνεται πως όλα έχουν αλλάξει, καθώς η Γωγώ Φαρμάκη φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο επιχειρηματία. 

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα και θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη αν και ο εισαγγελέας της έδρας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την απουσία ουσιωδών μαρτύρων από τη δικαστική αίθουσα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά