Logo

Στον εισαγγελέα οι δύο αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση



 
 

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν δύο αντιεξουσιαστές ( 26χρονος και 23χρονη), που συνελήφθησαν για την καταδρομική επίθεση ομάδας 10 ατόμων που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Κολωνάκι.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπου τους έσπασαν με βαριοπούλες την εξωτερική τζαμαρία και στη συνέχεια πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απείθεια.

Ο 26χρονος και η 23χρονη είχαν προσαχθεί έπειτα από τη χθεσινή επίθεση στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασσαλίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν, αφού ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face , ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι της 23χρονης, η οποία συνελήφθη για τη συμμετοχή της στο χθεσινό περιστατικό στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

πιστόλι μάρκας GLOCK,

δύο γεμιστήρες,

εκατό φυσίγγια των 9 mm,

αλεξίσφαιρο γιλέκο,

θήκη όπλου χειρός και

τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-6-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά