Logo

Αποφυλακίζεται και ο Ηλίας Γεωργίου της Siemens!



 
 

Με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας αποφυλακίζεται ακόμα ένας κατηγορούμενος - μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο - για διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος. Πρόκειται για τον Ηλία Γεωργίου, πρώην στέλεχος της Siemens, του οποίου η εκτέλεση της ποινής αναστέλεται.

Ο Ηλίας Γεωργίου, κρατούνταν στις φυλακές από τον περασμένο Μάιο, όταν το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον καταδίκασε  σε κάθειρξη 11 ετών για την εμπλοκή του στην υπόθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, ο οποίος είχε λάβει 450.000 γερμανικά μάρκα από τη Siemens.

Τη Δευτέρα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση του 80χρονου κατηγορούμενου και ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής του μέχρι την έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο επί της αίτησης αναίρεσης που έχει υποβάλει κατά της απόφασης με την οποία καταδικάστηκε για την υπόθεση Μαντέλη. 

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι o κ. Γεωργίου δικάζεται και στη μεγάλη υπόθεση της Siemens με τους 69 κατηγορουμένους, η οποία αφορά τη σύμβαση 8002 μεταξύ του ΟΤΕ και του γερμανικού κολοσσού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά