Logo

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την παράνομη αποφυλάκιση του Άρη Φλώρου [φωτο]



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκε, το Σάββατο το πρωί, ο Αριστείδης Φλώρος, προκειμένου να εκτελεστεί το διατακτικό του βουλεύματος, με το οποίο επιστρέφει στη φυλακή.

Μοτοσικλετιστές και περιπολικά συνόδευαν το συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας που μετέφερε τον κατηγορούμενο και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησης του  επιχειρηματία στις φυλακές της Χαλκίδας, απ’ όπου είχε λάβει το αποφυλακιστήριο, για λόγους υγείας.

Εν τω μεταξύ, με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η έρευνα για τον παράνομο τρόπο αποφυλάκισης του Φλώρου με ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά ανατέθηκε στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς.

Θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τη διάπραξη αδικημάτων όπως αυτά της «έκδοσης ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ηθικής αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ψευδούς αναφοράς στην αρχή» (σ.σ. δηλαδή προς το δικαστικό συμβούλιο Χαλκίδας που έκρινε την αίτηση αποφυλάκισης) καθώς και της «ενεργητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος» σε βάρος του Άρη Φλώρου και αντιστοίχως της «παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος» σε βάρος γιατρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά