Logo

Στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο Αρ. Φλώρος - Αναμένεται μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας [φωτο]



 
 

Εντός της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να επιστρέψει στις φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος, που έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο Energa.

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωϊ της Δευτέρας ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο, όπου και παρέμεινε για διάστημα, περίπου, μιάμισης ώρας, με σκοπό να παραλάβει το φυλακιστήριό του, το οποίο εξεδόθη κατόπιν βουλεύματος από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο διατάζει την φυλάκισή του.

Ο Αριστείδης Φλώρος έφυγε από το Εφετείο φορώντας χειροπέδες, στις 11:30 το πρωϊ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του.

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται η μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας. Ο 39χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς, μεταξύ άλλων ήταν και ύποπτος φυγής.

Εν τω μεταξύ, ξεκινάει με ταχείς ρυθμούς η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο επιχειρηματίας εξασφάλισε το απαιτούμενο ποσοστό αναπηρίας ώστε να τύχει θετικής απόφασης για την αποφυλάκισή του με όρους.

Οι εισαγγελείς Διαφθοράς που θα διενεργήσουν την έρευνα, με στόχο να διακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί σοβαρά αδικήματα όπως αυτό της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας, θα μελετήσουν τον φάκελο του κρατούμενου αλλά και τα βουλεύματα που έχουν εκδοθεί. Ακολούθως, θα λάβουν καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων, γιατρών, μελών του ΚΕΠΑ, αλλά και σωφρονιστικών υπαλλήλων, με τελευταίο τον 39χρονο κρατούμενο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά