Logo

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο πέμπτος της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σκευάσματα



 
 

Περίπου μία εβδομάδα μετά την εξάρθρωση της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σκευάσματα σε τοξικομανείς με «εγκέφαλο» την διευθύντρια της μονάδας τεχνικού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, συνελήφθη και προφυλακίστηκε το πέμπτο μέλος της που αναζητούνταν.

Πρόκειται για τον ένα από τους δύο γιους του 53χρονου φαρμακοποιού, ηλικίας 35 ετών, ο οποίος φέρεται ότι εκτελούσε τις συνταγές που συνταγογραφούσε παράνομα η  57χρονη γιατρός και δεν είχε εντοπιστεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών όταν συνελήφθησαν ο πατέρας και ο 37χρονος αδελφός του.

Ο καταζητούμενος γιος του φαρμακοποιού συνελήφθη την Παρασκευή σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος, απολογήθηκε στον ανακριτή Κέρκυρας και, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου  εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι η νεφρολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ένας 56χρονος, ο φαρμακοποιός και ο 37χρονος γιος του. Όλοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας με σκοπό την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων και για διακίνηση ναρκωτικών..

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά