Logo

Άργος: Τί κατέθεσε η μητέρα της 11χρονης που πυροβόλησε ο ετεροθαλής αδελφός της



 
 

Φως στην οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε στο Άργος, φαίνεται να ρίχνει η κατάθεση της μητέρας της 11χρονης και μητριά του δράστη και αυτόχειρα.

Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά Άργους”, η μητέρα της 11χρονης κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα άκουσε το κορίτσι της να φωνάζει “μαμά, μαμά” και στη συνέχεια άκουσε τους πυροβολισμούς.

Άνοιξε την πόρτα και είδε τον 29χρονο θετό γιο της να σημαδεύει προς την πόρτα του μπάνιου, ενώ της φώναξε “θα σας κάψω όλους”. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεσή της, η γυναίκα έτρεξε και κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα, βγήκε στο μπαλκόνι, και κάλεσε σε βοήθεια και στη συνέχεια ακούστηκαν άλλοι δύο πυροβολισμοί.

Εξακολούθησε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιό της και λίγο ώρα αργότερα έβαλε φωτιά στο σαλόνι.

Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ακούστηκε κι άλλος πυροβολισμός. Ο νεαρός άνδρας είχε ανέβει στο δώμα της μεζονέτας και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Επισήμως, ο 29χροος δεν είχε διαγνωστεί με κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ωστόσο, η μητέρα του φέρεται να κατέθεσε πως πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του είχε προσπαθήσει να τον κλείσει στο ψυχιατρείο.

Ο δράστης και αυτόχειρας δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα των προθέσεών του, σύμφωνα με τους γονείς του. Αναφέρουν ότι “ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα, για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο”.

Μάλιστα, έφαγαν όλοι μαζί το μεσημέρι και μετά ο πατέρας έφυγε για κάποιες δουλειές. Τότε ο 29χρονος, ο οποίος εργαζόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αττική, πήγε στο δωμάτιο της αδελφής του και την πυροβόλησε.

Ο 29χρονος φαίνεται ότι είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα, όπου διέμενε μόνιμα και την είχε κρύψει8 σε κάποιο σημείο στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο 29χρονος χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν τον 29χρονο στο έγκλημα και μετά στην αυτοκτονία παραμένουν άγνωστοι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά