Logo

Στη φυλακή ο καθηγητής «φακελάκης» του ΤΕΙ Σερρών



 
 

Την προφυλάκιση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που κατηγορείται για δωροληψία και εκβιασμό αποφάσισε την Παρασκευή  μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα.

Στη φυλακή οδηγείται, επίσης, μετά την απολογία του και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, που φέρεται ότι συνεργαζόταν με τον καθηγητή του ΤΕΙ καθώς και αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι εδώ και πολλά χρόνια ήταν γνωστή η δράση του εν λόγω καθηγητή «φακελάκη»,  τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και μεταξύ των φοιτητών. 

Μάλιστα, σήμερα φοιτήτρια μιλώντας σε  τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι γνώριζε για τη δράση του καθηγητή πριν καν μπει στο συγκεκριμένο ΤΕΙ! 

Όπως έχει προκύψει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ο καθηγητής του ΤΕΙ για να περάσουν οι φοιτητές στο μάθημά του ή έπρεπε να του δώσουν φακελάκι των 250 με 300 ευρώ, ή να εγγραφούν στο φροντιστήριο (του ανθρώπου που επίσης προφυλακίστηκε), ή (στην περίπτωση που επρόκειτο για φοιτήτριες που του άρεσαν) να περάσει από το κρεβάτι του.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η καταβολή εγγύησης  30.000 ευρώ, αφέθηκε η σύζυγος του ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου. 

Καθηγητής «Φακελάκης»: Θέλουν να με εκδικηθούν, επειδή ήμουν αυστηρός 

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε όττι δεν έχει καμία σχέση με το φροντιστήριο των συγκατηγορουμένων του.

Ο καθηγητής φέρεται να χαρακτήρισε «εκδικητικές» τις εις βάρος του καταγγελίες των σπουδαστών. «Όλα όσα μου προσάπτουν είναι για να με εκδικηθούν, επειδή ήμουν αυστηρός» φέρεται να είπε στην απολογία του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά