Logo

Γνωστός ψυχίατρος του Κολωνακίου στον ανακριτή - Λειτουργούσε το ιατρείο του χωρίς άδεια



 
 

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ψυχίατρος του Κολωνακίου, γνωστός από τις κατά καιρούς εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά πάνελ, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε έπειτα απο έφοδο αστυνομικών, παρουσία εισαγγελέα και γιατρού-μέλους του εποπτικού οργάνου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο ιατρείο του επί της οδού Νεοφύτου Δούκα στο Κολωνάκι, καθώς το διατηρούσε παρανόμως ανοιχτό.

Μαζί του συνελήφθησαν  και οδηγήθηκαν, αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η γραμματέας του ψυχιάτρου και δύο νοσηλευτές που εργάζονταν στο παράνομο ιατρείο.  

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε το γιατρό σε ανακριτή στον οποίο θα απολογηθεί, αφού προηγουμένως άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και λειτουργία ιατρείου χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από τον εν λόγω ψυχίατρο είχε αφαιρεθεί η άδεια από τον Απρίλιο του 2016. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε από προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας δεν έπαψε να  διατηρεί ανοιχτό παρανόμως το ιατρείο του και να ασκεί παρανόμως το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Κατά την αστυνομική έφοδο κατασχέθηκε ο ιατρικός εξοπλισμός του παράνομου ιατρείου: ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, για τα οποία δεν είχε δικαίωμα συνταγογράφησης αφού του είχε αφαιρεθεί η άδεια. Για τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κατασχέθηκαν θα διενεργηθεί έλεγχος αν κυκλοφορούσαν νόμιμα στη χώρα μας. 

Μεταξύ των κατασχεθέντων περιλαμβάνονται και δύο βιβλία με το πελατολόγιο του γιατρού, στο οποίο  συγκαταλέγονται γνωστοί άνθρωποι από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά