Logo

Κρήτη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονης



 
 

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε 50χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης μετά την απολογία του για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και βιασμό, κακουργήματα που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με το neakriti.gr, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έμεινε ποτέ μόνος με το κοριτσάκι. 

Πριν την απολογία του κατηγορουμένου, κατέθεσε στον ανακριτή η πεθερά του η οποία, μάλιστα, λιποθύμησε όταν έγινε γνωστό οτι ο γαμπρός της θα οδηγηθεί στη φυλακή. 

Η γυναίκα  μένει στο υπόγειο του κτηρίου και υποστήριξε ότι ο 50χρονος αγαπάει το κοριτσάκι και ήταν εκείνη που περνούσε χρόνο με τη μικρή. Όπως ισχυρίστηκε, την φρόντιζε, την έκανε μπάνιο και η μητέρα της μικρούλας την εμπιστεύονταν. Επιπλέον, σχολίασε ότι το παιδάκι περιέγραψε όσα περιέγραψε στη μητέρα του την 1η Οκτωβρίου, αλλά εκείνη αντί να απευθυνθεί απευθείας στην αστυνομία, άφησε να περάσουν 4 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων το παιδί έμεινε κάποιες ώρες στη γιαγιά και στη συνέχεια έκανε την καταγγελία. Σημειώνεται, ότι αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη δικαιοσύνη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά