Logo

ΣτΕ: "Πάγωσε" τον διαγωνισμό για νέο σταθμό ΚΤΕΛ Αχαΐας



 
 

Με προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας “πάγωσε” ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Νέος Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Αχαΐας”, προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ.

Στο ΣτΕ είχε προσφύγει η εταιρεία Θέμελης Α.Ε. κατά του “ΚΤΕΛ νομού Αχαΐας Ανώνυμη Μεταφορική, Τουριστική και Εμπορική Α.Ε.” και του δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού με αντικείμενο την ανάθεση κατασκευής του έργου “Νέος Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Αχαΐας” ο οποίος έχει σταλεί για δημοσίευση στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την προσωρινή διαταγή διατάσσεται η μη αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Νέος Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Αχαΐας” αλλά και η αναστολή της προόδου της διαδικασίας του επίμαχου διαγωνισμού.

Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί του αιτήματος αναστολής που έχει υποβάλλει στο ΣτΕ η εταιρεία Θέμελης Α.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον επίμαχο διαγωνισμό συμμετείχαν οι εταιρείες ΕΚΤΕΡ Α.Ε., Εργοδυναμική Πατρών Α.Ε., P&C DEVELOPMENT A.E. και η Θέμελης Α.Ε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά