Logo

Λαμία: Συνελήφθη φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για παιδεραστία



 
 

Ένας 55χρονος Έλληναw που είχε καταδικαστεί για παιδεραστία κυκλοφορούσε ελεύθερος επί δύο χρόνια, παρά την ποινή που του είχε επιβληθεί από τη δικαιοσύνη.

Αστυνομικοί της Ασφαλείας, όμως, τον εντόπισαν στη Λαμία και αφού διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ποινή κάθειρξης έξι ετών για αποπλάνηση παιδιών τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ο φυγόποινος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε την φυλάκισή του σε κατάστημα κράτησης, ώστε να εκτίσει την ποινή στην οποία καταδικάστηκε στις 7 Νοεμβρίου του 2016 με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρπενησίου.

Όμως, τον δρόμο για την φυλακή έδειξε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης και σε έναν 57χρονο Έλληνα που συνελήφθη στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά