Logo

Καλαμάτα: Αθώος 17χρονος από την κατηγορία του βιασμού 15χρονης



 
 

Αθώος κηρύχθηκε από το  Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων ένας 17χρονος Έλληνας, ο οποίος φερόταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι το απόγευμα της παραμονής των περσινών Χριστουγέννων, είχε βιάσει μια 15χρονη μέσα στις τουαλέτες ίντερνετ καφέ στο κέντρο της Καλαμάτας.

Την καταγγελία είχε κάνει η 15χρονη, που είχε μεταβεί μαζί με τη μητέρα της στην Ασφάλεια Καλαμάτας, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός την ακολούθησε στις τουαλέτς του ίντερνετ καφέ και την βίασε 

Αστυνομικοί, λίγες ώρες μετά την καταγγελία, συνέλαβαν τον ανήλικο, ο οποίος αρνήθηκε την πράξη του βιασμού και ισχυρίστηκε πως ότι συνέβη το ήθελε και εκείνη. Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε υποστηρίξει ότι με την κοπέλα είχαν  σχέση λίγων ημερών και στις τουαλέτες του μαγαζιού την ολοκλήρωσαν σεξουαλικά.

Όπως επισημαίνει το eleftheriaonline.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης μετά τη σύλληψη του ανήλικου είχε αναφέρει ότι  υπήρχε βίντεο μέσα από το μαγαζί το οποίο έδειχνε την κοπέλα και τον νεαρό να πηγαίνουν παρέα στην τουαλέτα και να επιστρέφουν επίσης παρέα στο τραπέζι. Πάντως και η ίδια η κοπέλα δεν είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς ότι τον ήξερε κι έτσι άλλωστε τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα Καλαμάτας μετά την απολογία του, με τους περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει την 15χρονη σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων, να μην επικοινωνεί μαζί της, καθώς και αυτόν της παρακολούθησής του από την επιμελήτρια ανηλίκων Καλαμάτας.

Η ανήλικη καταγγέλλουσα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή και δεν είχαν βρεθεί εμφανή σημάδια βίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά