Logo

Διακόπηκε για τις 4 Δεκεμβρίου η δίκη του ναρκοπλοίου «Noor 1»



 
 

Για τις 4 Δεκεμβρίου διέκοψε το Πενταμελές Εφετείο τη ν εκδίκαση της υπόθεσης των 2,1 τόνων ηρωίνης που μετέφερε στη χώρα μας του πλοίου «Noor 1».

Τη διακοπή της δίκης ζήτησαν οι δικηγόροι που διορίστηκαν αυτεπαγγέλτως σε δυο από τους Τούρκους κατηγορούμενους, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μελέτη της ογκώδους δικογραφίας.

Για την υπόθεση έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ισόβια κάθειρξη ο εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης και ο ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης. Επίσης ποινές κάθειρξης 16 έως 18 χρόνων έχουν επιβληθεί στον οδηγό της νταλίκας που μετέφερε τα ναρκωτικά και νοίκιασε στον Γιαννουσάκη την αποθήκη στο Κορωπί, Κων. Καρτσώνης, στον Ιρανό συνοδό του φορτίου της ηρωίνης, Μπονιάντ και σε τρεις Τούρκους συνεργούς (Αγκάμπε, Σελιμπλί και Αχμεντάντ).

Τέλος, σε ποινές κάθειρξης 10 ετών έχουν καταδικαστεί το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης και ο συνεργάτης του Γιαννουσάκη, Σταύρος Λάγιος, ενώ οι Βασίλειος Κουρούβανης, Παναγιώτης Φάρος (πρώην ιδιοκτήτης του «Noor One») και οι άλλοι δύο Τούρκοι συνεργοί (Αξακάλ και Κοτσάογλου) έχουν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνια ο καθένας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά