Logo

Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στο δικαστήριο - Τί είπε στην κατάθεσή της



 
 

Η μητέρα του 26χρονου φοιτητή, Μάριου Παπαγεωργίου, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί όταν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου βρέθηκε αντιμέτωπη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας με τον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της, τον Αύγουστο του 2012.

Ως γνωστόν, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η σορός τους άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου. Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μόλις αντίκρισε τον 73χρονο, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 23 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορία και απόπειρα εκβίασης, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και άρχισε να φωνάζει “Δολοφόνε, αλήτη. Ο Θεός υπάρχει και θα τιμωρήσει εσένα και τα παιδιά σου. Δολοφόνε”.

Με λυγμούς ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα για να καταθέσει και να απομακρυνθεί από την δικαστική αίθουσα υποβασταζόμενη. Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ανάμεσα στους λυγμούς της επαναλάμβανε: “Είναι κλέφτης, δολοφόνος, ψεύτης. Κι αυτός και η γυναίκα του”.

Από την πλευρά του ο ξάδελφος του θύματος, στην κατάθεσή του, αναφέρθηκε στις επίμονες προσπάθειες του 73χρονου κατηγορούμενου να μην ενημερωθεί η αστυνομία, όταν οι απαγωγείς ζήτησαν από την οικογένεια του άτυχου φοιτητή λύτρα.

“Με την καθοδήγηση του κατηγορουμένου, η μητέρα του Μάριου, πήρε την απόφαση να δανειστεί το ποσό που της ζητούσαν οι απαγωγείς. Μας είπε ο κατηγορούμενος: “μη το πείτε σε κανέναν, δεν θα πάτε στην αστυνομία”. Επειδή η μητέρα του Μάριου δεν είχε συμπληρώσει το ποσό, ο κατηγορούμενος της έλεγε: “κοίτα να δεις και οι απαγωγείς άνθρωποι είναι, μπορούν να δώσουν μια προθεσμία 10-15 ημερών”. Την επόμενη ημέρα οι απαγωγείς επικοινώνησαν και είπαν το ίδιο.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Μάριος Παπαγεωργίου να έχει φύγει μόνος του, για να εξαφανιστεί από την οικογένειά του. “Να φύγει από μόνος του αποκλείεται. Δεν είχε λόγο. Μια χαρά περνούσε. Ο Μάριος ήθελε να ζήσει. Κάναμε σχέδια για τις διακοπές”, τόνισε.

Στη συνέχεια και όταν προσήλθε να καταθέσει φίλος του Μάριου Παπαγεωργίου, ο κατηγορούμενος τον διέκοψε και τον ρώτησε: - Εσύ δεν είσαι που μου έδωσες κλωτσιά στο πρωτόδικο δικαστήριο; - Ναι. Και λίγες έφαγες. Το παιδί πού το έχεις;

Η δίκη διακόπηκε τελικά για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, αφού προηγουμένως το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή μάρτυρα που φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού, μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι επίσης, η σύζυγος του 73χρονου, η οποία έχει καταδικαστεί σε 18 έτη κάθειρξη και άλλα πέντε πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά