Logo

Για τις 28 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη



 
 

Για τις 28 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο η δίκη του ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν μάρτυρες.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

Ο 39χρονος συνελήφθη την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και φέρεται -σύμφωνα με δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας- να τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και να απαίτησε εκβιαστικά την αποχώρηση των αστυνομικών που φρουρούσαν έναν αλλοδαπό τραυματία από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου.

Το σχόλιο του Γιώργου Καλαϊτζίδη

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε τη σύλληψή του και την αναβολή της δίκης του γράφοντας τα εξής:

«Πριν από λίγο έφυγα από την Ευελπίδων. Πήρε αναβολή η δίκη μου για τις 28 Νοεμβρίου. Έχω επίσης δίκη στις 27 και στις 30. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για την σύλληψη μου, τις κατηγορίες ή για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία. Ή να κάτσω να σχολιάσω τι λένε τα μίντια και πως το παρουσιάζουν. Ζούμε μια παράνοια. Και όποιος αντέξει».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά