Logo

Υπόθεση C4i: Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης



 
 

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, επισκέφθηκε την Τετάρτη αντιπροσωπεία  βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ) για την υπόθεση της προμήθειας του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, C4i.

Ειδικότερα, οι βουλευτές του ΔΗΣΥ κατέθεσαν αναφορά στην κ. Δημητρίου, που υπογράφεται από τους κ.κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, Γεώργιο Δημήτριο Καρρά, Θεόδωρο Παπαθεωδώρου και Γιάννη Κουτσούκο, ζητώντας απαντήσεις σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του C4i.

Οι τέσσερις βουλευτές επικαλούνται το υπ' αριθμ. 1732/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο παραπέμφθηκαν 18 κατηγορούμενοι στο εδώλιο, και υποστηρίζουν ότι αυτό υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση, με την οποία διαπιστώθηκε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο σε ποσό που υπερβαίνει τα 147.000.000 ευρώ.

Μετά τη συνάντηση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναμένεται να  ζητήσει από τη Βουλή το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής και όλον τον φάκελο για την υπόθεση της Siemens, προκειμένου να διαπιστώσει εάν είχαν τεθεί υπόψιν του Κοινοβουλίου όλα τα στοιχεία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά