Logo

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: "Εξαφανισμένος" ο γιος του βασικού κατηγορούμενου - Διατάχθηκε ξανά η βίαιη προσαγωγή του



 
 

Απών για άλλη μία φορά ήταν την Πέμπτη ο δεύτερος γιος του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου,  για τον οποίο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του για να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη.

Το δικαστήριο του δεύτερου βαθμού για τρίτη φορά διέταξε να εντοπιστεί και να προσαχθεί ενώπιον του βιαίως, με την πρόεδρο να τονίζει ότι: «Είναι σημαντικός μάρτυρας που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στην υπόθεση»,

Σύμφωνα με την εντολή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η προσαγωγή θα πρέπει να γίνει από το  Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και όχι από την κρατική Ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτή την υπηρεσία και έχουν κληθεί να τον εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι ο εν λόγω μάρτυρας είναι αστυνομικός προς αποστρατεία και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσε ένας  αστυνομικός που συμμετείχε στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο οποίος τόνισε πως κατά την άποψή τοι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου και αστυνομικοί εξετάστηκαν πλημμελώς από τα αρμόδια όργανα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά