Logo

Τέσσερις κατηγορούμενοι για συμβόλαιο θανάτου 60.000 ευρώ για δολοφονία ζευγαριού στο Περιστέρι



 
 

Άρχισε η δίκη με κατηγορουμένους τέσσερα μέλη σπείρας που φέρονται να εκτέλεσαν στις 3 Φεβρουαρίου 2017, μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι έναν 53χρονο οικοδόμο και τη σύζυγό του 50 ετών.

Οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος φέρονται να προχώρησαν στη διπλή δολοφονία σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου που «εκδόθηκε» από σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρογκο χρέος στον πατέρα της οικογένειας.

Οι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν το ζευγάρι την ώρα που κοιμόταν, πυροβολώντας τους εν ψυχρώ στο κεφάλι. Στη συνέχεια τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 28χρονο γιο της οικογένειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας μόλις τέσσερις ημέρες πιρν την δολοφονία του μετέβη στην Ασφάλεια στο Αιγάλεω προκειμένου, όπως μετέδωσε το Star, με πρόθεση  να  «καρφώσει» όσα γνώριζε για τους δράστες και το παρελθόν τους, την εμπλοκή τους σε δολοφονίες, εκβιασμούς και ναρκωτικά, όμως το μετάνιωσε τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δράστες φέρονται να συμφώνησαν 60.000 ευρώ συμβόλιαο για το ανδρόγυνο,  ποσό, που όπως ισχυρίστηκαν, δεν τους το έδωσαν ποτέ οι εντολείς τους.  Κατά την ανάκριση ομολόγησαν με λεπτομέρειες τις πράξεις τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως και οι αρχές από την αρχή εκτιμούσαν πως η εικόνα του εγκλήματος παρέπεμπε σε μαφιόζικη εκτέλεση και έτσι παρότι στην σκηνή του εγκλήματος δε βρέθηκαν αποτυπώματα, γενετικό υλικό ή και κάμερες, τότε στράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή, όπου αντιλήφθηκαν από υλικό κλειστού κυκλώματος το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και έτσι άρχισαν να ξετυλίγουν το νήμα της υπόθεσης μέχρι να φτάσουν στους δράστες.

Μετά το θάνατο των γονέων τα παιδιά τους έφυγαν από το σπίτι τους. τους. Η  κόρη ζει στη Γερμανία στον αδερφό της μητέρας της και ο 28χρονος γιος νοσηλεύεται σε ίδρυμα, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

Η δίκη που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά