Logo

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Απολογούνται επτά Κρητικοί για τα «βασανιστήρια»



 
 

Ενώπιον του ανακριτή καλούνται από την Παρασκευή να απολογηθούν επτά Κρητικοί σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που εμπλέκονται στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι απολογίες των "επτά" αφορούν τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ' εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας στον αδικοχαμένο σπουδαστή.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, τα αδικήματα για τα οποία θα απολογηθούν οι Κρητικοί δεν αφορούν την κύρια υπόθεση της ανθρωποκτονίας για την οποία η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί in rem και δεν έχει ακόμα προσωποποιηθεί από τον ανακριτή.

Οι πράξεις της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράνομης βίας έχουν να κάνουν με μαρτυρίες για  περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς που φέρεται να υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από συμφοιτητές του. 

Από την πλευρά τους, οι γονείς του 20χρονου σπουδαστή αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και  περιμένουν καρτερικά από τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει τη διερεύνηση και της κύριας υπόθεσης, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά