Logo

Διακοπή στη δίκη του C4i λόγω...ψύχους



 
 

Σε διακοπή της συνεδρίασης της Παρασκευής, λόγω ψύχους, οδηγήθηκε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, που εκδικάζει την υπόθεση της παραλαβής του C4i, καθώς από τη δικαστική αίθουσα η θέρμανση ήταν απούσα...

Οι προσπάθειες της έδρας να βρεθεί άλλη κενή αίθουσα που να εξασφαλίζει την ζεστασιά στους παράγοντες της δίκης απέβησαν άκαρπες και έτσι το δικαστήριο διέκοψε για τις 5 Δεκεμβρίου.

Για όσο διήρκεσε σήμερα η διαδικασία, συνήγοροι και ακροατήριο παρέμειναν στην παγωμένη αίθουσα με τα παλτό, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε διακοπή για να φέρει το πανωφόρι της.

Λίγο πριν τη διακοπή στη ψυχρή ατμόσφαιρα της δικαστικής αίθουσας η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου, Θέμη Σοφού, επικαλέστηκε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και ζήτησε την αποβολή του ελληνικού δημοσίου από την πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με τον κ. Σοφό, βάσει της επίμαχης απόφασης, η οποία έχει επικυρωθεί από το Εφετείο της Αθήνας, το ελληνικό δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρεία, που ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων, 39.700.000 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά